Öppen trädgård 3 september kl 12-16 2023

Söndagen den 3 september ordnar vi med öppna trädgårdar!
Kafé med hembakat och smörgåsar under valnötsträdet, flera medlemmar håller sina lotter öppna och välkomnar in besökare, det blir loppis och lotteri och det finns även plats för egen medhavd picknick.

Välkommen kl 12-16!

Tusen trädgårdar 28/6 2020

Tusen Trädgårdar äger rum 28 juni 2020 men vi kommer inte att delta i år.

Öppen trädgård är den 11 augusti 2019

Det blev en fantastisk dag med sol (trots regnprognoser) och många besökare till de öppna lotterna. De hembakade kaffebröden sålde slut trots stora mängder och besökare slurpade saft och kaffe under valnötsträdet. Sammanlagt fick vi in strax över 5000 kronor till VI-skogen! Tack alla besökare och odlare som gjorde dagen till ett vackert sommarminne!

Tusen Trädgårdar 2018

Hammarbyhöjdens fritidsträdgårdar deltar i evenemanget Tusen Trädgårdar söndagen den 1 juli kl 12–16. Vi hälsar er välkomna att besöka vårt fina område vid Hammarbybackens fot. Många kolonister har öppen lott, välkommen in! Det blir grillning, café med hembakt fika, lotteri och trädgårdsloppis. På  några lotter kommer hantverk att visas och säljas. Det blir utställning av naturfotografier, keramik och textilhantverk.

Överskottet skänks till Vi-skogens trädplanterings- och odlingsprojekt i Östra Afrika (gåvobevis 2017 se nedan)

För dig kolonist
Alla medlemmar har möjlighet att öppna sin lott för besökare. Vi kommer att ha café under valnötsträdet, massor av hembakt behövs.

Vi behöver även låna ihop bord och stolar till caféet. Anmält dig på listan som hänger på insidan av redskapsbodens dörr om du vill öppna din lott, baka och eller låna ut möbler.

Till lotteri och loppis behövs vinster, exempelvis trädgårdsgrejer. Låda för detta finns i boden. Mer information kommer på städdagen den 4 juni.